Is jouw trouwe vierwieler toe aan wat onderhoud? Een kleine beurt met nieuwe olie en oliefilter, of ook nieuwe riemen en andere vloeistoffen? of heeft deze misschien wel een nieuwe koppeling nodig?

Via mail kun je vrijblijvend een offerte aanvragen aan de hand van jouw wensen.

Door middel van ons netwerk kunnen wij ook tegen scherpe prijzen onderdelen leveren voor bovenstaande wensen. Lever je liever zelf onderdelen aan? geen probleem!

Ook kan het zo zijn dat jouw auto modificaties verdiend heeft, maar ben je zelf niet handig genoeg? Dit kunnen wij ook realiseren! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het monteren van een schroefset, andere stabilisatorstangen, of ga je zo ver en wil je een complete engine swap laten doen? Ook hiervoor kun je vrijblijvend een offerte aanvragen, en kunnen we kijken of we tot een afspraak kunnen komen.

Uurloon afhankelijk van dienst. Bij akkoord op een offerte vragen wij vrijwel altijd vooraf een aanbetaling, welke rond de 25% van de offerteprijs zal zijn. Gaat de afspraak onverhoopt niet door? Dan zullen wij een deel van de aanbetaling terugbetalen. 10% van de offerteprijs zal dan gerekend blijven in verband met de gereserveerde tijd en administratie.