Wil je wat meer oempf, of heb je randzaken aan en om je motor toegevoegd? Misschien enkel een betere driveability? Software aanpassing is de allerbelangrijkste finishing touch op het moment je opzoek gaat naar meer vermogen.

Heb je een andere uitlaat gemonteerd? luchtfiltertje? of ben je verder gegaan met een ander inlaatspruitstuk, poorten van de cilinderkop vergroot, andere headers, of een complete motorswap gedaan? Het aanpassen van de software is de finishing touch, en zal zorgen dat alles in harmonie werkt, en je de laatste pk’s uit je setup haalt.

Onze specialiteit ligt bij de Siemens MS42 en MS43 ECU’s, bekend van BMW’s M52TU en M54 motoren.

Wij kunnen jouw ECU EWS-vrij maken (het verwijderen van de startonderbreking), toerental verhogen, fueling aanpassen aan de hand van jouw toegepaste modificaties, driveability verbeteren, etcetera.

De kosten voor enkel EWS-vrij maken bedraagt €100,-, de kosten voor verdere software modificaties bedraagt €225,-. Niet tevreden? Dan schrijven wij jouw (op de dag van aanpassing) software terug, en hoeft er uiteraard niet betaald te worden. Neem contact op via e-mail, en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. No cure, no pay. Dit geldt echter enkel op de dag van afspraak.