IMG_0939
IMG_0473
IMG_0301
IMG_0878
previous arrow
next arrow

Onderhoud

Onderhoud en reparatie aan alle merken personen- en lichte bedrijfswagens en campers (tot 3500kg).

Onderhoud aan uw auto is van groot belang. Wie zijn auto regelmatig laat controleren verkleint de kans op autopech en zorgt daarnaast voor veiligere rij omstandigheden voor uzelf, maar ook voor uw medepassagiers. Wij adviseren dan ook uw auto regelmatig te (laten) controleren en het reguliere onderhoud zoals de grote en de kleine beurt op tijd uit te laten voeren door een erkend autobedrijf.

Een onafhankelijk autobedrijf is een bedrijf dat aan alle merken auto’s kan werken en hiervoor ook de kennis in huis heeft. Voor ons is het daarom niet van belang in welk merk auto u rijdt. Wij zijn van alle markten thuis en zullen u daarom altijd een onafhankelijk advies geven wat betreft reparaties of onderhoudsbeurten.

Uw auto laten onderhouden bij Hoff Performance is daarom zeker geen overbodige luxe en zorgt dat uw auto altijd in topconditie blijft.

Wij kunnen alle merken auto’s onderhouden en repareren tegen een zeer aantrekkelijk uurtarief van € 40,00 excl. 21 % BTW.

Kleine onderhoudsbeurt en grote onderhoudsbeurt

Wat is nu het verschil tussen een kleine- en een grote onderhoudsbeurt en wanneer is uw auto toe aan de beurt?

Kleine onderhoudsbeurt

Waar bestaat een kleine onderhoudsbeurt uit en om de hoeveel kilometers moet dit gedaan worden? Tijdens de “kleine beurt” wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. Daarnaast worden alle vloeistoffen gecontroleerd en eventueel bijgevuld. Ook testen wij uw accu en zullen wij deze wanneer nodig vervangen. Dit natuurlijk in samenspraak met de klant. De auto wordt daarnaast gecontroleerd op belangrijke punten als banden, remmen en verlichting. Mocht er een reparatie noodzakelijk zijn dan zullen wij altijd contact met u opnemen.

De onderhoudsintervallen, dus het aantal kilometers tot de kleine beurt zijn verschillend per merk maar liggen normaliter tussen de 10.000 en 20.000 kilometer.

Grote onderhoudsbeurt

Waar bestaat een grote onderhoudsbeurt uit en om de hoeveel kilometers moet dit gedaan worden? Allereerst wordt de auto grondig gecontroleerd op een aantal belangrijke punten zoals de controle van het remsysteem, banden, verlichting, airbags en andere belangrijke systemen. Daarnaast wordt uiteraard de olie ververst en zullen alle filters vervangen worden. De vloeistoffen zoals koelvloeistof en ruitenwisservloeistof worden, evenals de remvloeistof, gecontroleerd en eventueel bijgevuld of ververst. De bougies of de gloeibougies worden vervangen en er zal daarnaast naar de staat van de accu gekeken worden door middel van een test. simpelweg omdat de accu op nummer 1 staat qua pech onderweg.

De onderhoudsintervallen, dus het aantal kilometers tot de grote beurt zijn verschillend per merk maar liggen normaliter tussen de 20.000 en 30.000 kilometermeter. Wilt u weten wanneer uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft? Neem dan contact met ons op!